Toernooi

26-2-2011: Biljarttoernooi succesvol afgesloten

Afgelopen zaterdag 26 februari 2011 is het biljarttoernooi van BC de Klos in het kader van haar dertig jarig bestaan zeer succesvol afgesloten. In een gezellige ambiance van de grote zaal van het dorpshuis Toutenburg, hadden na de voorronden, welke van maandag tot en met vrijdag waren gehouden, zich zaterdag acht finalisten geplaatst die ingedeeld werden in twee poules van vier en onderling uitmaakten wie de uiteindelijke finale mochten spelen.

Lees meer...

19-2-2011: Succesvolle start biljarttoernooi

In het kader van haar dertig jarig bestaan organiseert BC de Klos van 19 tot 26 februari een groot biljarttoernooi welke gehouden wordt in het dorpshuis Toutenburg te Burm en welke bestaat uit een tweetal onderdelen, namelijk een driebandentoernooi welke afgelopen zaterdag werd gehouden en een libre toernooi welke de komende week gehouden zal worden.

Lees meer...

16-10-2010: BC de Klos viert haar 30 jarig bestaan

Met trots kunnen we melden dat onze biljartclub in 2011 haar dertig jarig bestaan zal vieren, hetgeen we niet ongemoeid voorbij willen laten gaan.

Zo zal er door ons, net als vijf en tien jaar geleden, weer een groot biljarttoernooi worden georganiseerd in het dorpshuis Toutenburg te Burum, waar in de grote zaal vanaf 19 t/m 26 februari een drietal biljarts zullen staan opgesteld.

Lees meer...

Het Jubileumtoernooi van BC de Klos barst los.

Nog even en het biljarttoernooi ter ere van haar dertig jarig bestaan van BC de Klos barst los.

Er hebben zich een record aantal biljarters aangemeld. In totaal zullen 82 biljarters van 16 verschillende biljartclubs gaan strijden om de titels welke zal bestaan uit een driebandentoernooi waaraan 24 biljarters deelnemen en welke op zaterdag 19 februari a.s. zal worden gehouden. In de week daarop gaan nog eens 58 biljarters strijden om de hoogste eer in het onderdeel libre, waar maandag t/m donderdag de voorrondes gespeeld zullen worden en vrijdag de  laatste 16 overgebleven spelers zullen uitmaken welke 8 spelers uiteindelijk op zaterdag 26 februari de finale zullen spelen om uit te maken wie zich de uiteindelijke jubileumkampioen 2011 van BC de Klos mag noemen.

Lees meer...

Copyright © 2017 BC de Klos

Alle Rechten Voorbehouden